3 tips når du vil skrive en festsang selv

3 tips når du vil skrive en festsang selv

Skal du snart til en festlig lejlighed, og vil du gerne skrive en sang til festen, kan du sagtens gøre det. Her får du et par tips med på vejen til det.

Find og køb termo kedeldragter til gode priser her.

Brug en velkendt melodi alle kan synge med på

For det første kan det være en god idé af dig at bruge tid på at vælge en god melodi. Det nytter jo ikke noget, hvis du har valgt at skrive en sang på en melodi, som enten ingen kender, eller som er meget svær at synge med på. Der er mange gode klassikere, når det kommer til melodier for festsange, og du kan med en hurtig søgning på nettet finde frem til en del af dem, hvis du har svært ved at komme på en god melodi til din sang.

Lav teksten personlig for modtageren

Dernæst kan det også være en god idé at gøre teksten personlig for personen, som du skriver den til. Jo mere personlig den kan være, desto bedre er det, og desto nemmere kan det også blive for dig at skrive den. I hvert fald hvis du kender modtageren af sangen godt. Er det en person, du kun kender perifert, er det en god idé at få nogle gode stikord fra andre, der kender vedkommende godt, da det ellers kan blive svært for dig at skrive en god festsang, der er personlig.

Husk at bruge humor i din sang

Sidst, men ikke mindst, er det også en god idé at bruge rigeligt med humor i din sang. Jo sjovere du kan lave den, desto sjovere bliver det også for gæsterne at synge den, og desto bedre bliver hele oplevelsen generelt bare. Så hvis du har mulighed for at skrive nogle sjove linjer her og der, er det helt klart værd at foretrække. Det er noget sjovere for gæsterne at synge en sang, som de kan grine af, end det er at synge en kedelig sang, hvor der ikke rigtig sker noget. Så bliver det en sang, der bare skal overstås.

Find og køb det bedste termotøj til drenge nu.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.