Husk at skrive en sang til konfirmationen

Husk at skrive en sang til konfirmationen

Skal en af dine børn snart konfirmeres, kan det være en rigtig god idé at komme i gang med at skrive en sang til ham eller hende.

En konfirmand har altid fortjent et par sange, og hvis ikke forældrene skriver en sang, hvem forventes det så af? Og selvom du måske ikke har prøvet det før, skal du ikke være bange for, at du ikke hurtigt kan lære det.

Lån penge til at holde en god konfirmation

Vil du gerne være sikker på at holde en god konfirmation, så lån penge online. Med et lån er du sikker på ikke at løbe tør for penge, og du kan altid bekymre dig om at betale lånet af, når festen er afholdt.

Dog behøver det ikke at koste så meget igen at holde en ganske glimrende konfirmation. Det kan gøres for 10-20.000 kroner, alt afhængig hvordan og hvorledes du har tænkt dig at strikke det sammen. En konfirmation kan jo arrangeres på mange måder, så det er helt op til dig at afgøre, hvor dyrt det skal være.

Så nemt er det at skrive en konfirmationssang

Når du skal i gang med at skrive en sang til konfirmanden, skal du ikke være bange for, at du ikke kan finde ud af, selvom du ikke har den store erfaring med det.

Hvis du vil, kan du altid finde et par konfirmationssange på nettet og læse lidt op på, hvordan de er lavet. Så kan du jo altid lade dig inspirere af dem, når du skal skrive din egen.

Find gerne en god melodi som alle kan synge med på, gør sangen personlig med sjove historier og anekdoter, og husk at synge den igennem inden den store dag, så du kan få rettet eventuelle fejl.

Hvem skal skrive en sang til konfirmationen?

Der er som sådan ikke nogen, der “skal” skrive en sang til en konfirmation. Men det er typisk sådan, at enten forældre eller bedsteforældre skriver en eller flere sange. Onkler, tanter, mostre osv. kan også sagtens skrive sange.

Nogle gange sker det sågar også, at konfirmanden selv skriver en sang. Det er som regel en takkesang, hvor gæsterne bliver takket for, at de er fremmødt på denne dag, for gaverne osv. Disse kan du også nemt finde mange udkast til på nettet, hvis der er behov for det.

Kan jeg holde en tale i stedet for?

Du kan sagtens vælge at holde en tale i stedet for, hvis du ikke er så god til det med rim og melodier. Det er absolut helt i orden at holde en god tale i stedet for at skrive en sang. Så har du mere mod på at stå og tale foran en større forsamling, er det bare det, du skal gøre.

Her er det stadig en god idé at gøre sangen sjov og personlig, hvis du vil have alle gæsterne til at lytte interesseret med. De skal jo også gerne underholdes, hvilket blandt andet gør en sang til et perfekt redskab.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.